mandag 4. juni 2012

Rhubarb Compote and knitting

Today I have made some delicious Rhubarb Compote. Made from one of my mom's recepies.

I dag har jeg lagd deilig Rabarbragrøt etter en av mamma sine oppskrifter.I've also been knitting away on a short sleeved sweater I started on last Friday. And I don't know if it's because I'm in love with the yarn or what, but it seems to just fly of the needles. This is as far as I have gotten on it in 4 days, while I've worked 8 hour shifts on 3 of those days :-D


Jeg har også strikket ivei på en kortarmet genser som jeg begynte på sist Fredag. Jeg vet ikke helt om det er fordi jeg elsker garnet eller hva, men det virker nesten som om genseren flyr av pinnene. Dette er så lang som jeg er kommet på den i løpet av 4 dager, samtidig som jeg har jobbet 8 timers skift 3 av de dagene :-DI have also gotten halfway on my OWL shawl, and about 20 rounds left before the halfway point on the top. But I really have to get going on the spinning, because I'm kinda far behind on that.

Jeg har også kommet halvveis på OWL sjalet jeg holder på med, og jeg har ca 20 runder igjen før jeg er halvveis på toppen. Men jeg må virkelig sette igang med å spinne for der ligger jeg "litt" etter.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar