søndag 19. februar 2012

Day 1 with the drop spindle

Today was the first day I tried my new Top whorl spindle, with the North Ronaldsay roving that came with the learn to spin kit, which I bought from Hilltop Cloud

Idag prøvde jeg for første gang å spinne med min nye håndspinner med trinse oppe, sammen med North Ronaldsay ullen som kom med lær å spinne samleboksen, som jeg kjøpte hos Hilltop CloudIt's kinda uneven, someplaces thick other thin. But for my first try I'm very happy with it. I will have to keep at it, trying just to do like 15 minutes a day. I will make a new post when I've finished my first single.

Det er litt ujevnt, litt tykt noen steder og tynn andre steder. Men med tanke på at det er mitt første forsøk så er jeg kjempe fornøyd. Jeg kommer til å fortsette å arbeide med det, ca 15 minutter hver dag. Og så vil jeg legge inn et nytt innlegg når jeg er ferdig med den første tråden.

3 kommentarer:

  1. Garnet ser knall bra ut, så flink du er. Pus ser også ut til å være fornøyd med resultatet. Kan du skrive på norsk og engelsk i bloggen, kjære søte snill datter. Klem fra Mamma :-)

    SvarSlett
  2. Takk for det :-D

    Og nå har jeg lagt inn norsk tekst også.... fornøyd? ;-P

    SvarSlett